Distributiecentrum A58 LOGISTICS Roosendaal

Meer informatie over het distributie­centrum

Distributiecentrum ‘A58 LOGISTICS Roosendaal’ is vanaf de A58 zichtbaar en snel en eenvoudig bereikbaar. Naast de prima ontsluiting kenmerkt het distributiecentrum zich ook door de uitstekende locatie.

Zo liggen de havens van Rotterdam en Antwerpen op minder dan een half uur rijden en sluit de A58 aan op de A17, A4 en A16. Bovendien zijn de luchthavens van Rotterdam, Eindhoven en Brussel vanuit Roosendaal goed bereikbaar.

Een groot voordeel is verder dat West-Brabant sinds jaar en dag bekend staat als vestigingsregio voor bedrijven op het gebied van transport en logistiek. Dit zorgt voor veel logistieke bedrijvigheid en daarmee voor veel specifieke ervaring en knowhow.


Aantallen

Het eigentijdse, moderne distributiecentrum ligt op een terrein van zo’n 63.000 m2. Hiervan is ca. 43.000 m2 bebouwd. Dit is inclusief een mezzanine vloer van 4.260 m2 en een kantoorvloer van ca. 2.300 m2.

Er zijn 20 parkeerplaatsen voor vrachtwagens en 357 parkeerplaatsen voor personenauto’s. Het aantal loading docks bedraagt (op dit moment) 44. Er zijn 6 overheaddeuren.
Aan de kant van de A58 is een reclamezuil van 35 meter hoog voorzien.

Indeling en voorzieningen

De indeling van het centrum geschiedt in overleg met de huurder of koper. Een aantal essentiële voorzieningen is reeds getroffen:

  • sprinklerinstallatie en -tanks
  • transformatorruimte
  • laadruimtes
  • State of the Art gebouwbeheerssysteem
  • liftinstallatie (kantoren)
  • brandmeld-, alarm-, camera- en ontruimingsinstallaties

Duurzaam ondernemen

A58 LOGISTICS Roosendaal wordt gebouwd volgens BREEAM Very Good richtlijnen. Op het dak worden ca. 32.000 zonnepanelen geplaatst. In combinatie met het ‘slimme’ gebouwbeheerssysteem is het mogelijk het energieverbuik efficient te beheren.

Garantie en onderhoud

Naast een uitgebreide garantie kan de toekomstige huurder of koper ook een onderhoudsvrije periode van vijf jaar tegemoet zien.


Het nieuwe distributiecentrum is geschikt voor traditionele opslag en/of distribiutiedoeleinden en/of value added logistics.